Affiches verkopen

Affiches verkopen

Huys De Kroon te Brugge is uw aanspreekpunt in BelgiĆ«, Nederland en Frankrijk voor de aan-en verkoop van oude originele affiches. We specialiseren ons in originele lithografische affiches uit de jaren 1880-1960.U kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende thema's. 
De opkomst van de affiche als reclame medium heeft er voor gezorgd dat een veelvoud aan producten en diensten de affiche gebruikten om te adverteren.
De belangrijkste vormen en soorten van affichekunst zijn evenwel toerisme affiches (denk maar aan de kust affiches, affiches voor de Belgische spoorwegen, de Ardennen of zelfs luchtvaart affiches), affiches bestemd om sport of sportevenementen te promoten (bijvoorbeeld wintersport, wielrennen, golf, tennis,...). Ook veel producten (drank, alcohol, sigaretten, auto's... werden geadverteerd met affiches)


Wenst u een gratis waardebepaling van uw oude affiche of collectie affiches? Neem met ons contact op of bezoek onze galerie te Brugge vrijblijvend op zaterdagnamiddag of na afspraak.